Социјалното претпријатие на  здружението Хуманост (Скопје), е добитник на еден од 10-те грантови кои ќе ни помогне во развивање на нишиот бизнис план во рамки на проектот „Смарт Стар“ раководен од ЦИКМ. Покрај грантовите, ЦИКП ни овозможи и менторска поддршка од компанијата Адора Инженеринг.

Повеќе за настанот кликнете тука