Категорија: Извештаи и публикации

Потреба од социјални и од здравствени сервиси за старите лица

Превземи: Анализа од спроведено истражување на тема: „Потреба од социјални и од здравствени сервиси за старите лица   Shkarkoni: Analizë e hulumti mit të zbatuar në temën: “Nevoja për shërbimet sociale dhe shëndetësore për...

Read More
Loading

Големина на буквите

  • A  A  A